INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų kopūstų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas obuolių
- 1 vienetas salierų (šaknis)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 1 stiklinė žirnių (konservuoti)
- 1 stiklinė majonezo
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą, morkas, salierą, obuolį sutarkuoti. Sudėti konservuotų žirnelių, česnako, garstyčių, majonezo, grietinės, druskos, pipirų. Viską išmaišome. Skanaus.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų kopūstų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas obuolių
- 1 vienetas salierų (šaknis)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 1 stiklinė žirnių (konservuoti)
- 1 stiklinė majonezo
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą, morkas, salierą, obuolį sutarkuoti. Sudėti konservuotų žirnelių, česnako, garstyčių, majonezo, grietinės, druskos, pipirų. Viską išmaišome. Skanaus.
Autorius: Rimantas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI