INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 3 vienetai juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas petražolių (šakelė)
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas karšių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.
REKLAMA