• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas lydekų
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė krienų padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų