Sūrio gabalėlius ir minkštą sviestą sutraiškykite šakute, sudėkite pusę smulkiai sukapotų petražolių bei krapų, suberkite labai smulkiai sukapotus svogūnus. Viską gerai išmaišykite ir padėkite maždaug 30 minučių į šaldytuvą. Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų kol gražiai pagels ir suberkite į lėkštę. Į kitą lėkštę suberkite duonos džiuvėsius, į trečią – smulkiai sukapotus likusius krapus bei petražoles, į ketvirtą – paprikos, o į penktą – kario miltelius. Iš sūrio masės suformuokite 45 kamuoliukus. Devynis apvoliokite riešutuose, devynis – žalumynuose ir t.t. Į konditerinius krepšelius sudėti spalvoti kamuoliukai labai gražiai atrodo. Skanaus.
Sūrio gabalėlius ir minkštą sviestą sutraiškykite šakute, sudėkite pusę smulkiai sukapotų petražolių bei krapų, suberkite labai smulkiai sukapotus svogūnus. Viską gerai išmaišykite ir padėkite maždaug 30 minučių į šaldytuvą. Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų kol gražiai pagels ir suberkite į lėkštę. Į kitą lėkštę suberkite duonos džiuvėsius, į trečią – smulkiai sukapotus likusius krapus bei petražoles, į ketvirtą – paprikos, o į penktą – kario miltelius. Iš sūrio masės suformuokite 45 kamuoliukus. Devynis apvoliokite riešutuose, devynis – žalumynuose ir t.t. Į konditerinius krepšelius sudėti spalvoti kamuoliukai labai gražiai atrodo. Skanaus.