Ant patogaus minkymui bei kočiojimui paviršiaus išsijokite miltus, suberkite druską, tarkuotą sūrį, sudėkite kapotą sviestą, kiaušinio trynį, supilkite pieną ir greitai išminkykite tešlą bei padėkite ją į šaldytuvą, kad atšaltų. Tešlai atšalus iškočiokite ją 5 storio lakštais, supjaustykite plonomis maždaug 15 cm ilgio juostelėmis. Juosteles aptepkite plaktu kiaušinio baltymu ir apibarstykite sezamo sėklomis. Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus ir traškaus užkandžiavimo!
Autorius: Renata
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
220 gramų kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai pieno
150 gramų pieno
šiek tiek druskos
120 gramų sviesto
3 saujos sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant patogaus minkymui bei kočiojimui paviršiaus išsijokite miltus, suberkite druską, tarkuotą sūrį, sudėkite kapotą sviestą, kiaušinio trynį, supilkite pieną ir greitai išminkykite tešlą bei padėkite ją į šaldytuvą, kad atšaltų. Tešlai atšalus iškočiokite ją 5 storio lakštais, supjaustykite plonomis maždaug 15 cm ilgio juostelėmis. Juosteles aptepkite plaktu kiaušinio baltymu ir apibarstykite sezamo sėklomis. Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus ir traškaus užkandžiavimo!