• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 50 gramų žirnių (šaldyti/konservuoti)
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 1 ir 4/5 litro sultinio (daržovių)
  • 100 gramų žiedinių kopūstų
  • 250 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą sultinį, sudėkite prieskonius, susmulkintą žiedinį kopūstą, ištirpintą sviestą, virkite kol užverda.
    Ištirpinkite keptuvėje sviestą, pakepinkite jame kubeliais supjaustytas nuskustas morkas ir sudėkite į sriubą.
    Sudėkite į puodą žirnius, supilkite pieną ir pavirkite dar apie 5-10 min.
    Patiekite šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 50 gramų žirnių (šaldyti/konservuoti)
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 1 ir 4/5 litro sultinio (daržovių)
  • 100 gramų žiedinių kopūstų
  • 250 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą sultinį, sudėkite prieskonius, susmulkintą žiedinį kopūstą, ištirpintą sviestą, virkite kol užverda.
    Ištirpinkite keptuvėje sviestą, pakepinkite jame kubeliais supjaustytas nuskustas morkas ir sudėkite į sriubą.
    Sudėkite į puodą žirnius, supilkite pieną ir pavirkite dar apie 5-10 min.
    Patiekite šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų