INGREDIENTAI:
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 50 mililitrų degtinės
- 300 gramų pieno (kietas)
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūris sutarkuojamas smulkia tarka, sudedamas sviestas, tryniai, miltai, supilama degtinė. Greitai maišoma tešla, leidžiama jai pastovėti pusvalandį. Tuomet iškočiojama sulig pirštu, supjaustoma kvadratėliais arba suformuojamos dešrelės. Kepama orkaitėje keletą minučių. Skanaus
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 50 mililitrų degtinės
- 300 gramų pieno (kietas)
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūris sutarkuojamas smulkia tarka, sudedamas sviestas, tryniai, miltai, supilama degtinė. Greitai maišoma tešla, leidžiama jai pastovėti pusvalandį. Tuomet iškočiojama sulig pirštu, supjaustoma kvadratėliais arba suformuojamos dešrelės. Kepama orkaitėje keletą minučių. Skanaus
Autorius: Eglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI