• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (džiovinti)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 6 vienetai dešrelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Griežinėliais supjaustome svogūno galvą ir pieniškas dešrelės, pabarstome prieskoniais, sudedame į įkaitintą aliejų ir truputį pakepiname. Tada įmušame kiaušinius, dar kartą pabarstome prieskoniais ir uždengę keptuvę dangčiu, kepame ant silpnos ugnies. Apversti nereika. Patiekiama su marinuotais agurkėlias. Skanaus.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (džiovinti)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 6 vienetai dešrelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Griežinėliais supjaustome svogūno galvą ir pieniškas dešrelės, pabarstome prieskoniais, sudedame į įkaitintą aliejų ir truputį pakepiname. Tada įmušame kiaušinius, dar kartą pabarstome prieskoniais ir uždengę keptuvę dangčiu, kepame ant silpnos ugnies. Apversti nereika. Patiekiama su marinuotais agurkėlias. Skanaus.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų