Griežinėliais supjaustome svogūno galvą ir pieniškas dešrelės, pabarstome prieskoniais, sudedame į įkaitintą aliejų ir truputį pakepiname. Tada įmušame kiaušinius, dar kartą pabarstome prieskoniais ir uždengę keptuvę dangčiu, kepame ant silpnos ugnies. Apversti nereika. Patiekiama su marinuotais agurkėlias. Skanaus.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų (džiovinti)
6 vienetai kiaušinių
6 vienetai dešrelių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Griežinėliais supjaustome svogūno galvą ir pieniškas dešrelės, pabarstome prieskoniais, sudedame į įkaitintą aliejų ir truputį pakepiname. Tada įmušame kiaušinius, dar kartą pabarstome prieskoniais ir uždengę keptuvę dangčiu, kepame ant silpnos ugnies. Apversti nereika. Patiekiama su marinuotais agurkėlias. Skanaus.