Bulves stambiai sutarkuokite, sutarkuokite česnaką, į gauta masę imušti kiaušinius, įberti miltus ir pagal skonį prieskonius, viską gerai išmaišykite. Į formelę įpilkite nedaug aliejaus, dėkite sluoksnį bulvių masės, tada sluoksnį susmulkintų dešrelių ir ant viršaus dar sluoksnį bulvių masės. Apdenkite folja, įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepti 30-40 minučių, prieš pabaigą folją nuimkite, kad paviršius apskrustų.
Padažui galima paimprovizuot su grietine, sviestu, pievagrybiais, svogūnais, lašinukais ir miltais. skanaus:)
Autorius: Andrejus
INGREDIENTAI:
10 vienetų bulvių
2 česnakų
2 vienetai kiaušinių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
2 vienetai dešrelių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves stambiai sutarkuokite, sutarkuokite česnaką, į gauta masę imušti kiaušinius, įberti miltus ir pagal skonį prieskonius, viską gerai išmaišykite. Į formelę įpilkite nedaug aliejaus, dėkite sluoksnį bulvių masės, tada sluoksnį susmulkintų dešrelių ir ant viršaus dar sluoksnį bulvių masės. Apdenkite folja, įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepti 30-40 minučių, prieš pabaigą folją nuimkite, kad paviršius apskrustų.
Padažui galima paimprovizuot su grietine, sviestu, pievagrybiais, svogūnais, lašinukais ir miltais. skanaus:)