• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių
  • 2 česnakų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 vienetai dešrelių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves stambiai sutarkuokite, sutarkuokite česnaką, į gauta masę imušti kiaušinius, įberti miltus ir pagal skonį prieskonius, viską gerai išmaišykite. Į formelę įpilkite nedaug aliejaus, dėkite sluoksnį bulvių masės, tada sluoksnį susmulkintų dešrelių ir ant viršaus dar sluoksnį bulvių masės. Apdenkite folja, įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepti 30-40 minučių, prieš pabaigą folją nuimkite, kad paviršius apskrustų.

    Padažui galima paimprovizuot su grietine, sviestu, pievagrybiais, svogūnais, lašinukais ir miltais. skanaus:)

Autorius: Andrejus

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių
  • 2 česnakų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 vienetai dešrelių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves stambiai sutarkuokite, sutarkuokite česnaką, į gauta masę imušti kiaušinius, įberti miltus ir pagal skonį prieskonius, viską gerai išmaišykite. Į formelę įpilkite nedaug aliejaus, dėkite sluoksnį bulvių masės, tada sluoksnį susmulkintų dešrelių ir ant viršaus dar sluoksnį bulvių masės. Apdenkite folja, įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepti 30-40 minučių, prieš pabaigą folją nuimkite, kad paviršius apskrustų.

    Padažui galima paimprovizuot su grietine, sviestu, pievagrybiais, svogūnais, lašinukais ir miltais. skanaus:)

Autorius: Andrejus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų