Iš miltų, kepimo miltelių, vandens, pieno, druskos, cukraus bei aliejaus užminkome tešlą ir leidžiame jai pastovėti šiltai apie 20 min. (geriausiai šiltoje, maždaug 40 laipsnių temperatūros orkaitėje). Tada sūrio dalį susipjaustome šiaudeliais, o kitą dalį sutarkuojame. Picos paplotį dedame į kepimo indą ir ties kraštais įdedame sūrio lazdeles ir šiek tiek užlenkiame su tešla. Šauname į 220 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 10 min. Kai padas jau bus šiek tiek gelsvas ir sutvirtėjęs, tada jį patepame pomidorų padažu, dedame tarkuotą sūrį ir mėgstamus ingredientus: 1. saliami, paprika, svogūnai, vištiena; 2. kumpis, pievagrybiai, svogūnai; 3. vištiena, ananasai, kumpis; 4. kumpis, pomidorai, fetos sūris, svogūnai. Būtina,i baigę kepti, pabarstome oreganu ar baziliku - suteiks gerą kvapą. Jei norite aštrios picos, užpilkite tabasco padažo ar aitriųjų paprikų miltelių. Kad pica neišdžiūtų, patepame jos kraštelius aliejumi. Skanaus!
Iš miltų, kepimo miltelių, vandens, pieno, druskos, cukraus bei aliejaus užminkome tešlą ir leidžiame jai pastovėti šiltai apie 20 min. (geriausiai šiltoje, maždaug 40 laipsnių temperatūros orkaitėje). Tada sūrio dalį susipjaustome šiaudeliais, o kitą dalį sutarkuojame. Picos paplotį dedame į kepimo indą ir ties kraštais įdedame sūrio lazdeles ir šiek tiek užlenkiame su tešla. Šauname į 220 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 10 min. Kai padas jau bus šiek tiek gelsvas ir sutvirtėjęs, tada jį patepame pomidorų padažu, dedame tarkuotą sūrį ir mėgstamus ingredientus: 1. saliami, paprika, svogūnai, vištiena; 2. kumpis, pievagrybiai, svogūnai; 3. vištiena, ananasai, kumpis; 4. kumpis, pomidorai, fetos sūris, svogūnai. Būtina,i baigę kepti, pabarstome oreganu ar baziliku - suteiks gerą kvapą. Jei norite aštrios picos, užpilkite tabasco padažo ar aitriųjų paprikų miltelių. Kad pica neišdžiūtų, patepame jos kraštelius aliejumi. Skanaus!