Petražolės ir saliero šaknis supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir porą - labai smulkiai, ištrinti viską druska ir suberti į verdantį vandenį. Ten pat sudėti smulkintus petražolių, salierų lapus, krapus. Pavirti 10 min. Gatavai sriubai leisti nusistovėti 15 min.
Autorius: Vegetarė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 sauja krapų
1 sauja petražolių (šaknis)
1 vienetas porų
1 vienetas salierų (šaknis)
1 vienetas svogūnų
1 litras vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Petražolės ir saliero šaknis supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir porą - labai smulkiai, ištrinti viską druska ir suberti į verdantį vandenį. Ten pat sudėti smulkintus petražolių, salierų lapus, krapus. Pavirti 10 min. Gatavai sriubai leisti nusistovėti 15 min.