Į atskirą indą suplakame kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų. Išlydome sviestą ir pilame į tą pačią masę. Įdedame truputį miltų ir kepimo miltelių, išmaišome. Tešlą padaliname į tris indus. Pirmame inde dedame kakavą ir miltus, išminkome tol, kol nelimpa prie rankų. Antrame inde dedame varškę ir miltus, viską padarome taip pat. Trečiame inde dedame tik miltus. Visas tešlas iškočiojame ir dedame vieną ant kitos, susukame ir supjaustome (plonai). Kepame 160 laipsnių temperatūroje (priklauso ir nuo orkaitės) iki kol apskrus. Skanaus!:)
Autorius: Iveta
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
1 valgomasis šaukštas kakavos
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
180 gramų varškės
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į atskirą indą suplakame kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų. Išlydome sviestą ir pilame į tą pačią masę. Įdedame truputį miltų ir kepimo miltelių, išmaišome. Tešlą padaliname į tris indus. Pirmame inde dedame kakavą ir miltus, išminkome tol, kol nelimpa prie rankų. Antrame inde dedame varškę ir miltus, viską padarome taip pat. Trečiame inde dedame tik miltus. Visas tešlas iškočiojame ir dedame vieną ant kitos, susukame ir supjaustome (plonai). Kepame 160 laipsnių temperatūroje (priklauso ir nuo orkaitės) iki kol apskrus. Skanaus!:)