INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2/5 stiklinės morkų (virtos)
- 1 stiklinė salierų (virti)
- 1 stiklinė špinatų
- šiek tiek baltojo vyno
- 2 stiklinės vandens (virintas)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame morkas, alierus. Išbrinkintą želatiną ištirpiname pusėje stiklinės vandens, šildant vandens vonelėje ant lėtos ugnies. Po to supilame likusį vandenį, vyną, druską, citrinos sultis ir maišant kiek pakaitiname. Truputį ataušusią želatiną sumaišome su špinatais, morkomis, maltais pipirais. Daržovių masę sukrečiame į tuščiavidurę formą ir užšaldome. Prieš patiekiant, papuošiame pomidorų skiltelėmis ar kitomis spalvotomis daržovėmis.
REKLAMA