• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 260 gramų pupelių (garbanzo)
  • 300 gramų špinatų
  • 1/3 stiklinės kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, smulkintas)
  • 0.5 stiklinės batono (skrudintas, smulkintas)
  • 240 gramų pievagrybių
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 stiklinės padažo (itališkas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kumpis pakepinamas keptuvėje su šiek tiek aliejaus ir atvėsinamas.
    Špinatai suplėšomi rankomis, o pievagrybiai supjaustomi riekelėmis.
    Viskas sumaišoma vienoje salotinėje su pupelėmis, kepintu kumpiu, skrebučiais bei itališku padažu.
    Jei norima, dar galima pagardinti prieskoniais.
    Skanaus.

Autorius: Austėja

INGREDIENTAI:

  • 260 gramų pupelių (garbanzo)
  • 300 gramų špinatų
  • 1/3 stiklinės kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, smulkintas)
  • 0.5 stiklinės batono (skrudintas, smulkintas)
  • 240 gramų pievagrybių
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 stiklinės padažo (itališkas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kumpis pakepinamas keptuvėje su šiek tiek aliejaus ir atvėsinamas.
    Špinatai suplėšomi rankomis, o pievagrybiai supjaustomi riekelėmis.
    Viskas sumaišoma vienoje salotinėje su pupelėmis, kepintu kumpiu, skrebučiais bei itališku padažu.
    Jei norima, dar galima pagardinti prieskoniais.
    Skanaus.

Autorius: Austėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų