Šparagus pavirti 2 min. verdančiame vandenyje. Įkaitintame aliejuje pakepinti paprikos gabaliukus ir šparagus apie 2 min. Atvėsinti. Pakepintas daržoves sumaišyti su špinatais ir svogūnų pusžiedžiais. Iš pomidorų sulčių, acto ir prieskonių padaryti užpilą salotoms ir juo paskaninti salotas.
Autorius: Lida
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
4 vienetai paprikų
1 vienetas svogūnų
2 saujos špinatų
šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
1 arbatinis šaukštelis acto (obuolių)
3 valgomieji šaukštai pomidorų sulčių
šiek tiek druskos
18 vienetų šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagus pavirti 2 min. verdančiame vandenyje. Įkaitintame aliejuje pakepinti paprikos gabaliukus ir šparagus apie 2 min. Atvėsinti. Pakepintas daržoves sumaišyti su špinatais ir svogūnų pusžiedžiais. Iš pomidorų sulčių, acto ir prieskonių padaryti užpilą salotoms ir juo paskaninti salotas.