• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų sparaginių pupelių ((supjaustytos) apie)
  • 1 skardinė aštunkojų ((konservuotas))
  • 2 skiltelės česnakų ( (vidutinės))
  • 0.5 vieneto paprikų (arba pomidoras)
  • 100 gramų porų ((baltoji dalis, galima ir svogūno) apie)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai padažo (AJVAR ar kitas aštrus)
  • šiek tiek pipirai (juodieji)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų sparaginių pupelių ((supjaustytos) apie)
  • 1 skardinė aštunkojų ((konservuotas))
  • 2 skiltelės česnakų ( (vidutinės))
  • 0.5 vieneto paprikų (arba pomidoras)
  • 100 gramų porų ((baltoji dalis, galima ir svogūno) apie)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai padažo (AJVAR ar kitas aštrus)
  • šiek tiek pipirai (juodieji)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagines pupeles perplauti vandeniu, nuvarvinti,supjaustyti. Papriką smulkinti gabaliukais ar juostelėmis, galima vietoje paprikos dėti pomidoriukus vyšninius.
  2. Aštuonkojo konservų gabaliukus nuvalyti ir labai nesusmulkinti. Česnako skilteles susmulkinti. Porą - smulkinti pusžiedžiais ar smulkiau.
  3. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame apkepti česnaką, berti šparagines pupeles, porą, viską pakepti. Pabaigoje sudėti smulkintą aštuokojį, barstyti pipirais, druska. Pagardinti padažu.

    Skanaus!

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų