Minkštą sviestą išsukame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome kiaušinius, po to kakavą, miltus ir kepimo miltelius. Sudedame tešlą į 26 cm skersmens apvalią kepimo formą ir kepame 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Gautą pyragą perpjauname per pusę ir dvi puses dar per pusę. Iš viso gaunasi 4 pyrago lakštai. Grietinėlę išplakame su cukrumi. Dedame vieną pyrago lakštą, aptepame kremu, sudedame spanguoles ir taip sluoksniuojame likusius lakštus. Viršutinis sluoksnis kremas ir spanguolės. Dedame į šaldytuvą 5-6 valandoms. Skanaus :)
Autorius: Ana
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
150 gramų cukraus (kremui)
6 arbatiniai šaukšteliai kakavos
400 gramų spanguolių (šviežios ar šaldytos)
4 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
500 gramų grietinėlės (kremui)
200 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Minkštą sviestą išsukame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome kiaušinius, po to kakavą, miltus ir kepimo miltelius. Sudedame tešlą į 26 cm skersmens apvalią kepimo formą ir kepame 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Gautą pyragą perpjauname per pusę ir dvi puses dar per pusę. Iš viso gaunasi 4 pyrago lakštai. Grietinėlę išplakame su cukrumi. Dedame vieną pyrago lakštą, aptepame kremu, sudedame spanguoles ir taip sluoksniuojame likusius lakštus. Viršutinis sluoksnis kremas ir spanguolės. Dedame į šaldytuvą 5-6 valandoms. Skanaus :)