• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų (šviežias)
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
  • 750 gramų pomidorų pastos
  • 125 mililitrai alyvuogių aliejaus
  • 500 gramų spagečių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užkaiskite didelį prikaistuvį su vandeniu, o kai užvirs, pasūdykite ir virkite spageti.
    Kol spageti virs, nupilkite pomidorus, nulupkite, perpjaukite pusiau išspauskite kiek įmanoma daugiau sėklų, stambiai sukapokite ir sudėkite į dubenį.
    Susmulkinkite česnako skiltelę ir bazilikus, suberkite į dubenį su pomidorais, pagardinkite druska ir pipirais (pasūdyti bazilikai išlaikys ryškiai žalią spalvą).
    Supilkite šviežiai išspaustas citrinos sultis bei aliejų ir gerai išmaišykite.
    Nusunkite spageti ir sudėkite į pakaitintą serviravimo indą.
    Apipilkite padažu, išmaišykite.
    Patiekite karštus

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų (šviežias)
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
  • 750 gramų pomidorų pastos
  • 125 mililitrai alyvuogių aliejaus
  • 500 gramų spagečių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užkaiskite didelį prikaistuvį su vandeniu, o kai užvirs, pasūdykite ir virkite spageti.
    Kol spageti virs, nupilkite pomidorus, nulupkite, perpjaukite pusiau išspauskite kiek įmanoma daugiau sėklų, stambiai sukapokite ir sudėkite į dubenį.
    Susmulkinkite česnako skiltelę ir bazilikus, suberkite į dubenį su pomidorais, pagardinkite druska ir pipirais (pasūdyti bazilikai išlaikys ryškiai žalią spalvą).
    Supilkite šviežiai išspaustas citrinos sultis bei aliejų ir gerai išmaišykite.
    Nusunkite spageti ir sudėkite į pakaitintą serviravimo indą.
    Apipilkite padažu, išmaišykite.
    Patiekite karštus

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų