• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų pievagrybių (konservuoti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai juodųjų alyvuogių ((kelios))
  • 1 vienetas pomidorų pastos ( (nedidelis))
  • 1 žiupsnelis prieskonių (žolelės)
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek aliejaus ( kepimui)
  • 0.5 pakelio spagečių
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų pievagrybių (konservuoti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai juodųjų alyvuogių ((kelios))
  • 1 vienetas pomidorų pastos ( (nedidelis))
  • 1 žiupsnelis prieskonių (žolelės)
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek aliejaus ( kepimui)
  • 0.5 pakelio spagečių
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Spagečiai išverdami pasūdytame vandenyje.
  2. Morka sutarkuojama burokine tarka, alyvuogės ir pomidoras mažais gabaliukais.
    Pievagrybiai supjaustomi ir su morkomis bei prieskoniais iškepami. Pagal skonį įdėti druskos.
  3. Baigiant kepti sudėti alyvuogių ir pomidorų gabaliukus, prieskonines žoleles, įberti druskos – jeigu dar reikia ir įpilti grietinėlės.
    Troškinį suversti ant spagečių.

    Skanaus.

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų