Iš pieno, miltų, 1 kiaušinio ir šiek tiek druskos paruošti blynų tešlą. Iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius blynus. Apkeptus blynus aptepti garstyčiomis ir sudėti plonas kumpio bei sūrio riekeles, paprikos juosteles bei nusunktus kukurūzus. Blynus suvynioti, apvolioti 2 plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi. Patiekti šiltus su daržovėmis. Skanaus!
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
2 vienetai paprikų (raudonoji)
250 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
500 mililitrų pieno
270 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš pieno, miltų, 1 kiaušinio ir šiek tiek druskos paruošti blynų tešlą. Iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius blynus. Apkeptus blynus aptepti garstyčiomis ir sudėti plonas kumpio bei sūrio riekeles, paprikos juosteles bei nusunktus kukurūzus. Blynus suvynioti, apvolioti 2 plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi. Patiekti šiltus su daržovėmis. Skanaus!