• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai dešrelių (medžiotojų)
  • 100 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek sultinio
  • 200 gramų žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užkaisti nuplautas bulves virti. Morkas, svogūnus, česnaką, dešreles, kalafiorus apkepti aliejuje su žiupsneliu druskos bei cukraus.
    Išimti tris bulves ir atidėti, likusias bulves sutrinti kaip bulvių košę, tada užpilti sultiniu iki norimo tirštumo ir sudėti akepintus produktus bei pjaustytas bulves.
    Troškinti apie 10 min ant lėtos ugnies, į pabaigą įdėti sviestuko, krapų, porų. Nuėmus nuo ugnies, užpilti pienuku.
    Skanaus!

Autorius: elinda

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai dešrelių (medžiotojų)
  • 100 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek sultinio
  • 200 gramų žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užkaisti nuplautas bulves virti. Morkas, svogūnus, česnaką, dešreles, kalafiorus apkepti aliejuje su žiupsneliu druskos bei cukraus.
    Išimti tris bulves ir atidėti, likusias bulves sutrinti kaip bulvių košę, tada užpilti sultiniu iki norimo tirštumo ir sudėti akepintus produktus bei pjaustytas bulves.
    Troškinti apie 10 min ant lėtos ugnies, į pabaigą įdėti sviestuko, krapų, porų. Nuėmus nuo ugnies, užpilti pienuku.
    Skanaus!

Autorius: elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų