Kiaulienos šoninę supjaustome gabalais, maždaug 5cm x 5cm. Pabarstome kiaulienos prieskoniais ir marinuojame mažiausiai per naktį. Ruošiame suktinukų įdarą. Pakepiname smulkiai supjaustytus pievagrybius su svogūnais, atvėsiname ir dedame į faršą. Įmušame kiaušinį, beriame džiūvėsėlius, druską, pipirus ir gerai išminkome. Įdarui iš šio faršo paruošiame piršto dydžio volelius. Į šoninės gabalėlį vyniojame faršo "pirštelį" ir sutvirtiname dviem mediniais smeigtukais. Sudedame į karščiui atsparų indą ir pašauname į gerai įkaitintą orkaitę maždaug 40 min. Priklausomai nuo orkaitės kaitrumo kepti turi tol, kol gražiai apskrunda. Patiekalas labai sotus, todėl garnyrui rinktis geriau kuo lengvesnius produktus - garuose virtus ryžius bei daržoves.
Kiaulienos šoninę supjaustome gabalais, maždaug 5cm x 5cm. Pabarstome kiaulienos prieskoniais ir marinuojame mažiausiai per naktį. Ruošiame suktinukų įdarą. Pakepiname smulkiai supjaustytus pievagrybius su svogūnais, atvėsiname ir dedame į faršą. Įmušame kiaušinį, beriame džiūvėsėlius, druską, pipirus ir gerai išminkome. Įdarui iš šio faršo paruošiame piršto dydžio volelius. Į šoninės gabalėlį vyniojame faršo "pirštelį" ir sutvirtiname dviem mediniais smeigtukais. Sudedame į karščiui atsparų indą ir pašauname į gerai įkaitintą orkaitę maždaug 40 min. Priklausomai nuo orkaitės kaitrumo kepti turi tol, kol gražiai apskrunda. Patiekalas labai sotus, todėl garnyrui rinktis geriau kuo lengvesnius produktus - garuose virtus ryžius bei daržoves.