REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlos lakštus iškočiojam norimos formos, iškepam (180laipsnių temp. apie 10-15min.) Atvėsiname, apsipjaustome.
- Sviestą išplakame su cukraus pudra ir tirpintu šokoladu iki purumo. (galima naudot ir pienišką šokoladą mėgstantiems saldžiau). Baigiant plakt įpilame 50g. brendžio ar degtinės. Gerai išplakame.
- Kava nusunkiam, kad nebūtų tirščių, įpilam likusius 50g. alkoholio. Gautu skysčiu sulaistysim kiekvieną padą prieš tepant kremą.
- Pasiliekam šiek tiek kremo viršui ir šonams. Likusiu kremu susluoksniuojam tortą. (nepamirštam sulaistyti padus).
- Puošimui naudojam trupinius nuo apipjaustymo, galima naudoti ir riešutus.
Skanaus.
REKLAMA