• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šis desertas labai skanus ir lengvas, švelnaus skonio, tinkamas su įvairiausiais priedais.

    Papildomai reiks:
    cinamono
    kakavos
    sokolado drozliu


    Šokoladą ištirpinti su cukrumi (ant puodo su verdančiu vandeniu statyti dubenį, bet kad neliestu vandens dugnu ir maišyti, kol ištirps).

    Baltymus atskirti nuo trynius. Trynius vieną po kito įsukti į šokolado masę. Su mikseriu geriausia daryti tai - paplakti keletą minučių, šokolado masė pradės darytis tokia truputį puresnė.

    Išplakti grietinėlę ir įmaišyti į šokolado ir kiaušinių masę.

    Standžiai išplakti baltymus iki standokų putų, tada supilti cukrų ir dar paplakti. Išplaktus baltymus įmaišyti atsargiai su mentele į šokolado masę. to muso jau dabar pasidarys labai daug, nes baltymai jį labai iškels, ir paragavus, jis visas toks pilnas oro bus. Imti indelius ar stiklines (galima įdėti prieš tai sausainukų ar riešutų prieš supilant masę) sudėti į stiklines, pridengti plėvele ir įdėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Papuoškite plakta grietinėle, šokolado drožlėmis, riešutais, razinomis ar kakava... Labai skanu vienas ar su sausainukais.

    Pastaba: jei norite gauti kietesnio pavidalo pyragą-tortuką į masę įmaišykite ištirpintos želatinos pakelį, supilkite į formą masę ir dėkite į šaldiklį. Skanaus!

Autorius: justina

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šis desertas labai skanus ir lengvas, švelnaus skonio, tinkamas su įvairiausiais priedais.

    Papildomai reiks:
    cinamono
    kakavos
    sokolado drozliu


    Šokoladą ištirpinti su cukrumi (ant puodo su verdančiu vandeniu statyti dubenį, bet kad neliestu vandens dugnu ir maišyti, kol ištirps).

    Baltymus atskirti nuo trynius. Trynius vieną po kito įsukti į šokolado masę. Su mikseriu geriausia daryti tai - paplakti keletą minučių, šokolado masė pradės darytis tokia truputį puresnė.

    Išplakti grietinėlę ir įmaišyti į šokolado ir kiaušinių masę.

    Standžiai išplakti baltymus iki standokų putų, tada supilti cukrų ir dar paplakti. Išplaktus baltymus įmaišyti atsargiai su mentele į šokolado masę. to muso jau dabar pasidarys labai daug, nes baltymai jį labai iškels, ir paragavus, jis visas toks pilnas oro bus. Imti indelius ar stiklines (galima įdėti prieš tai sausainukų ar riešutų prieš supilant masę) sudėti į stiklines, pridengti plėvele ir įdėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Papuoškite plakta grietinėle, šokolado drožlėmis, riešutais, razinomis ar kakava... Labai skanu vienas ar su sausainukais.

    Pastaba: jei norite gauti kietesnio pavidalo pyragą-tortuką į masę įmaišykite ištirpintos želatinos pakelį, supilkite į formą masę ir dėkite į šaldiklį. Skanaus!

Autorius: justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų