Trynius ištriname su cukrumi. Suberiame miltus bei kakavą ir išmaišome. Tuomet supilame karštą pieną, užkaičiame ir maišant kaitiname virš mažo ugnies, kol užvirs. Padažui sutirštėjus, nuimame nuo ugnies ir patiekiame prie desertų. Skanaus.
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
1 valgomasis šaukštas kakavos (milteliai)
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trynius ištriname su cukrumi. Suberiame miltus bei kakavą ir išmaišome. Tuomet supilame karštą pieną, užkaičiame ir maišant kaitiname virš mažo ugnies, kol užvirs. Padažui sutirštėjus, nuimame nuo ugnies ir patiekiame prie desertų. Skanaus.