Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi. Įmaišykite kiaušinių plakinį, vanilinį cukrų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir kakava. Šį sausų produktų mišinį sumaišykite su užmaišyta skysta mase. Po to sudėkite riešutus, kubeliais supjaustytus obuolius ir dar kartą viską permaišykite. Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-45 minutes.
Autorius: Jolanta
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
200 gramų cukraus
2 valgomieji šaukštai kakavos
125 gramai lazdyno reišutų (kapoti)
3 vienetai obuolių (dideli)
4 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (minkštas)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi. Įmaišykite kiaušinių plakinį, vanilinį cukrų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir kakava. Šį sausų produktų mišinį sumaišykite su užmaišyta skysta mase. Po to sudėkite riešutus, kubeliais supjaustytus obuolius ir dar kartą viską permaišykite. Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-45 minutes.