• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kvietinius miltus, kakavą, cukrų, pieną, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius išmaišome. Gaunasi vientisa tešla.
    Supilame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 40-45 min.
    Kai šiek tiek pravės perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai. Ištirpiname šokoladą ir pertepame pyragą. Likusią šokolado dalį užtepame ant pyrago viršaus. Apibarstome papuošimais. Palaukiame, kol sukietės ir atvės.
    Skanaus!

Autorius: Viktorija

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kvietinius miltus, kakavą, cukrų, pieną, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius išmaišome. Gaunasi vientisa tešla.
    Supilame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 40-45 min.
    Kai šiek tiek pravės perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai. Ištirpiname šokoladą ir pertepame pyragą. Likusią šokolado dalį užtepame ant pyrago viršaus. Apibarstome papuošimais. Palaukiame, kol sukietės ir atvės.
    Skanaus!

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų