Kvietinius miltus, kakavą, cukrų, pieną, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius išmaišome. Gaunasi vientisa tešla. Supilame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 40-45 min. Kai šiek tiek pravės perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai. Ištirpiname šokoladą ir pertepame pyragą. Likusią šokolado dalį užtepame ant pyrago viršaus. Apibarstome papuošimais. Palaukiame, kol sukietės ir atvės. Skanaus!
Autorius: Viktorija
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės cukraus
6 valgomieji šaukštai kakavos
2 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės pieno
100 gramų juodojo šokolado
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kvietinius miltus, kakavą, cukrų, pieną, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius išmaišome. Gaunasi vientisa tešla. Supilame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 40-45 min. Kai šiek tiek pravės perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai. Ištirpiname šokoladą ir pertepame pyragą. Likusią šokolado dalį užtepame ant pyrago viršaus. Apibarstome papuošimais. Palaukiame, kol sukietės ir atvės. Skanaus!