Gerai išsukame sviestą, cukrų, kakavą bei vanilinį cukrų. Įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Gautą tešlą sudedame į sviestu pateptą kepimo skardą. Tešlą gerai priplojame, pabadome šakute ir kepame apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje. Iškepus paliekame atvėsti. Skanaus.
Autorius: Aistė
INGREDIENTAI:
1/4 stiklinės cukraus
1/4 stiklinės kakavos (milteliai)
1 stiklinė kvietinių miltų
0.5 stiklinės sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išsukame sviestą, cukrų, kakavą bei vanilinį cukrų. Įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Gautą tešlą sudedame į sviestu pateptą kepimo skardą. Tešlą gerai priplojame, pabadome šakute ir kepame apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje. Iškepus paliekame atvėsti. Skanaus.