Labai puiki alternatyva smaližiams, mėgstantiems šokoladą, kurie nori išbanyti naujų receptų, ar be sąžinės graužaties mėgautis šokoladiniu skanėstu, nes sudėtyje yra riešutų, datulių.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 300 gramų datulių
- 1 sauja riešutų
- 30 gramų kakavos
- 1 žiupsnelis druskos
- Papuošimui:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 18
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karštu vandeniu užpilti datules, palikti, kad išbrinktų kelioms minutėms. Po to nupilti vandenį, nukošti datules.
- Pusę saujos riešutų sumalti iki miltų, likusius susmulkinti stambesniais gabaliukais.
- Smulkintuve (kombaine) sumalti kakavos miltelius, riešutus, po to sudėti datules, druską, ir malti, kol susidarys tiršta, lipni masė.
- Rankomis formuoti triufelių rutuliukus, apvolioti pasirinktuose pagarduose.
- Prieš degustavimą palaikyti šaldytuve, kad sustingtų. Skanaus!
REKLAMA