INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus (baltasis)
- 3/4 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės graikinių riešutų (smulkinti)
- 1/4 stiklinės kakavos
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1 stiklinė juodojo šokolado (smulkintas)
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską. Į paruoštą stiklainį sluoksniuoti: miltai, rudasis cukrus, cukrus, kakavos milteliai, smulkintas šokoladas, smulkinti graikiniai riešutai. Prikabinti etiketę: Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sausainių mišinį supilkite į dubenį. Pridėkite 0,25 puodelio kambario temperatūros sviesto, 1 išplaktą kiaušinį ir 1 šaukštelį vanilės. Užminkykite tešlą. Darykite graikinio riešuto dydžio rutuliukus, dėkite į skardą ir kepkite 11-13 minučių. Palikite atvėsti skardoje 5 minutes, tada išimkite. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus (baltasis)
- 3/4 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės graikinių riešutų (smulkinti)
- 1/4 stiklinės kakavos
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1 stiklinė juodojo šokolado (smulkintas)
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską. Į paruoštą stiklainį sluoksniuoti: miltai, rudasis cukrus, cukrus, kakavos milteliai, smulkintas šokoladas, smulkinti graikiniai riešutai. Prikabinti etiketę: Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sausainių mišinį supilkite į dubenį. Pridėkite 0,25 puodelio kambario temperatūros sviesto, 1 išplaktą kiaušinį ir 1 šaukštelį vanilės. Užminkykite tešlą. Darykite graikinio riešuto dydžio rutuliukus, dėkite į skardą ir kepkite 11-13 minučių. Palikite atvėsti skardoje 5 minutes, tada išimkite. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI