Riešutus sumalkite. Riešutus sumaišykite su smulkintomis figomis, medumi bei vanilės ekstraktu. Palaipsniui supilkite apelsinų sultis, išmaišykite ir, kai masė tampa minkšta, suberkite kakavą bei tarkuotą šokoladą. Iš gautos masės suformuokite kamuoliukus ir apvoliokite kakavos milteliuose. Paruoštus triufelius padėkite bent 30 min. į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus
Autorius: Inga
INGREDIENTAI:
100 gramų datulių
100 gramų graikinių riešutų
2 valgomieji šaukštai kakavos (milteliai, + truputį apibarstymui)
Riešutus sumalkite. Riešutus sumaišykite su smulkintomis figomis, medumi bei vanilės ekstraktu. Palaipsniui supilkite apelsinų sultis, išmaišykite ir, kai masė tampa minkšta, suberkite kakavą bei tarkuotą šokoladą. Iš gautos masės suformuokite kamuoliukus ir apvoliokite kakavos milteliuose. Paruoštus triufelius padėkite bent 30 min. į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus