INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 125 gramai margarino
- 2 vienetai kiaušinių (dideli)
- 150 gramų kvietinių miltų
- 25 gramai juodojo šokolado
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestiniam kremui:
100 g kambario
temperatūros sviesto;
225 g cukraus
pudros;
25 g baltojo
šokolado (cukraus pudros turėjau labai nedaug, tai dėjau 50 g šokolado).
Margariną išsukti su cukrumi, maišant po vieną įmušti kaušinius. Supilti išlydytą šokoladą, suberti miltus, sumaišytus su kakavos ir kepimo milteliais. Dėti tešlos į keksiukų formeles ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje 15-20 minučių. Atvėsinti.
Sviestiniam kremui sviestą išsukti su cukraus pudra, supilti išlydytą
šokoladą ir gerai išplakti. Atvėsusių keksiukų viršūnėles nupjauti aštriu peiliu ir perpjauti pusiau. Užtepti sviestinio kremo ir įkišti nupjautas viršūnėlės puseles-„sparnelius“.
Autorius: http://forelle.blogas.lt