REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 190°C temp.
Iš anksto razinas užsimerkti su brendžiu . Paskui nuvarvinti. - Šokoladą, sviestą, pusę cukraus sudėti į nedidelį puodelį ir kaitinti vis pamaišant, kad ,pamažu, ištirptų ir pasidarytų vientisa masė. Tada po truputį supilti pieną ir sudėti tirpią kavą, pašildyti, kad viskas būtų karšta, bet užvirti nebūtina.
- Kitame dubenyje sumaišyti miltus su kakava ir kepimo milteliais. Kiaušinius šiek tiek paplakti su likusiu cukrumi. Šiltą pieno ir šokolado mišinį pilti ant miltų ir išmaišyti. Tada supilti kiaušinius ir išmaišyti, suberti brendyje išmirkusias razinas ir vėl išmaišyti - bus vientisa vidutinio tirštumo tešla. Pilti ją į kepimo formeles ir kepti apie 20 - 25 min., kol iškils ir sutvirtės.
- Kremui. Šaukštelį tirpios kavos ištirpinti šaukšte karšto vandens, šliūkštelėti šaukštą ar du brendžio ir išmaišyti.
Maskarponės sūrį sudėti į dubenį ir pradėti plakti, kad jis truputį suminkštėtų, tada sudėti karamelizuotą sutirštintą pieną, supilti kavos ir brendžio mišinį. - Išplakti, kad masė taptų vientisa. Kremo užtepti ant keksiuskų ar išspausti iš konditerinio maišelio.
Skanaus!
REKLAMA