Aromatingi, ypač drėgni ir ypač šokoladiniai keksiukai.
INGREDIENTAI:
- 400 mililitrų cukinijos
- 250 mililitrų miltai
- 2 vienetai kiaušinių
- 130 mililitrų aliejaus
- 120 mililitrų kakavos
- 120 mililitrų cukraus
- 120 mililitrų rudojo cukraus
- 100 gramų juodojo šokolado
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suplakti aliejų, cukrų, kiaušinius ir vanilę. Įmaišyti sutarkuotas cukinijas.
- Kitame inde sumaišyti miltus, kakavą, druską, cinamoną, sodą ir kepimo miltelius. Sausus ingredientus lėtai įmaišyti į cukinijų masę. Įmaišyti šokolado gabaliukus.
- Tešlą supilti į keksiukų formą.
- Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Skanaus.
REKLAMA