• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aviečių
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 200 mililitrų grietinėlės (30 % riebumo)
  • 350 gramų sausainių (šokoladiniai)
  • 60 gramų sviesto
  • 250 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainiai smulkiai sulaužome ir sumaišome su tirpintu sviestu.
    Gauta mase išklojame formos apačią ir padedame 30 min. į šaldytuvą.
    Išplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standžios masės, sudėkite susmulkintą maskarponės sūrį ir viską gerai išmaišykite.
    Sušalus tartos pagrindui sudėkite ant jos pasigamintą maskarponės sūrio ir grietinėlės masę, o ant viršaus išdėliokite avietes.
    Paruoštą tartą padėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį.
    Patiekite šaltą.
    Skanaus!

Autorius: Lauryna

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aviečių
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 200 mililitrų grietinėlės (30 % riebumo)
  • 350 gramų sausainių (šokoladiniai)
  • 60 gramų sviesto
  • 250 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainiai smulkiai sulaužome ir sumaišome su tirpintu sviestu.
    Gauta mase išklojame formos apačią ir padedame 30 min. į šaldytuvą.
    Išplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standžios masės, sudėkite susmulkintą maskarponės sūrį ir viską gerai išmaišykite.
    Sušalus tartos pagrindui sudėkite ant jos pasigamintą maskarponės sūrio ir grietinėlės masę, o ant viršaus išdėliokite avietes.
    Paruoštą tartą padėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį.
    Patiekite šaltą.
    Skanaus!

Autorius: Lauryna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų