• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 valgomieji šaukštai margarino
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (kaupini)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar papildomai galima dėti mažų zefyriukų.
    Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi, margarinu ir citrinos žievele. Į šią masę įmaišome plaktus baltymus ir miltus, maišytus us kepimo milteliais bei krakmolu. Masę dedame i kepimo indą, iškoltą kepimo popieriumi. Viršų apdedame zefyriukais, juos įspaudžiant. Kepame apie 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Po pirmų 20 minučių kepimo galima nuimti foliją. Pyragas gaunasi labai purus su traškiu viršum. Skanaus.

    Kepiau šį pyragą pirmą kartą, todėl nežinojau, kad reikia kepant viršų uždengti folija.

Autorius: Danguolė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 valgomieji šaukštai margarino
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (kaupini)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar papildomai galima dėti mažų zefyriukų.
    Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi, margarinu ir citrinos žievele. Į šią masę įmaišome plaktus baltymus ir miltus, maišytus us kepimo milteliais bei krakmolu. Masę dedame i kepimo indą, iškoltą kepimo popieriumi. Viršų apdedame zefyriukais, juos įspaudžiant. Kepame apie 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Po pirmų 20 minučių kepimo galima nuimti foliją. Pyragas gaunasi labai purus su traškiu viršum. Skanaus.

    Kepiau šį pyragą pirmą kartą, todėl nežinojau, kad reikia kepant viršų uždengti folija.

Autorius: Danguolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų