Žuvies filė supjaustoma smulkiais gabaliukais. Susmulkinami nulupti svogūnai. Bulvės nuskutamos ir susmulkinamos. Tešla iškočiojama ant sviestinio popieriaus lapo. Tešlos blyno viduryje sudedama žuvis, svogūnai bei bulvės, apibarstoma druska bei pipirais ir tešla gražiai sulankstoma, kaip parodyta nuotraukoje. Pyragas perkeliamas ant kepimo skardos ir kepama apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Irma
INGREDIENTAI:
400 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
150 gramų svogūnų
šiek tiek druskos
200 gramų žuvies (filė)
500 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustoma smulkiais gabaliukais. Susmulkinami nulupti svogūnai. Bulvės nuskutamos ir susmulkinamos. Tešla iškočiojama ant sviestinio popieriaus lapo. Tešlos blyno viduryje sudedama žuvis, svogūnai bei bulvės, apibarstoma druska bei pipirais ir tešla gražiai sulankstoma, kaip parodyta nuotraukoje. Pyragas perkeliamas ant kepimo skardos ir kepama apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.