Kol laukiame kada atšils sluoksniuota bemielė tešla, susipjaustome svogūną ir dedame į įkaitiną keptuvę, tada dedame supjaustytus nedideliais gabaliukais pievagrybius, pakepame ir dedame plėšytus špinatus, tada pagardiname česnaku ir prieskoniais. Viską troškiname apie 15-20 min. Maždaug pusę tešlos dedame ant kepimo skardos, šiek tiek užlenkiame kraštus ir dedame paruoštus špinatus su pievagrybiais ir ant viršaus užtarkuojame sūrio. Likusią tešlą uždėkite ant viršaus. Viską dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitiną orkaitę ir kepame 20 min. Skanaus.
Kol laukiame kada atšils sluoksniuota bemielė tešla, susipjaustome svogūną ir dedame į įkaitiną keptuvę, tada dedame supjaustytus nedideliais gabaliukais pievagrybius, pakepame ir dedame plėšytus špinatus, tada pagardiname česnaku ir prieskoniais. Viską troškiname apie 15-20 min. Maždaug pusę tešlos dedame ant kepimo skardos, šiek tiek užlenkiame kraštus ir dedame paruoštus špinatus su pievagrybiais ir ant viršaus užtarkuojame sūrio. Likusią tešlą uždėkite ant viršaus. Viską dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitiną orkaitę ir kepame 20 min. Skanaus.