REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą atšildyti. Pakočioti šiek tiek ir išspausti širdelių formeles. Suskaičuoti, kiek gausis ir padalinti per pusę į dvi krūveles. – pilnas širdeles iš karto išdėliot į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, o kitose širdelėse išspausti dar po mažesnę širdelę. Visas jas irgi sudėti į skardą. Ją pašauti į iki 200°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min., kol ims rusti.
- Tuo metu susitrinti šalute arba blenderyje sutrinti braškes. Sumaišyti su maskarpone. Jeigu truks saldumo, įberti cukraus. Dar gerai išmaišyti.
- Kai iškeps širdelės, leisti joms atvėsti. Tada pilnas širdeles aptepti braškių ir maskarponės kremu ir uždėti kiaurąsias. Į viduriuką sudėti braškes. Apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA