• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 3 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų silkių
  • šiek tiek majonezo
  • 400 gramų pievagrybių (marinuoti)
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės filė supjaustyti kubeliais. Svogūnus susmulkinti, pakepti su aliejumi, nuvarvinti ir ataušinti. Morkas ir bulves išvirti su lupenomis. Ataušintas daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti, grybus nuvarvinti. Į gilaus dubens apačią kepurėlėmis žemyn išdėlioti grybus. Toliau sluoksniuoti kitus produktus: silkes, svogūnus, majonezą, morkas, majonezą, kiaušinius, majonezą, bulves, majonezą, viršų apibarstyti likusiais smulkintais grybais. Salotas atvėsinti ir išversti į lėkštę. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 3 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų silkių
  • šiek tiek majonezo
  • 400 gramų pievagrybių (marinuoti)
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės filė supjaustyti kubeliais. Svogūnus susmulkinti, pakepti su aliejumi, nuvarvinti ir ataušinti. Morkas ir bulves išvirti su lupenomis. Ataušintas daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti, grybus nuvarvinti. Į gilaus dubens apačią kepurėlėmis žemyn išdėlioti grybus. Toliau sluoksniuoti kitus produktus: silkes, svogūnus, majonezą, morkas, majonezą, kiaušinius, majonezą, bulves, majonezą, viršų apibarstyti likusiais smulkintais grybais. Salotas atvėsinti ir išversti į lėkštę. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų