• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 3 vienetai česnakų (galvos)
  • šiek tiek čiobrelių
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 200 mililitrų grietinės (35%)
  • 1 litras sultinio (vištienos ar daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reiks 15-20 skiltelių česnako, nulupti (papildomos 2 galvos).

    3 galvas česnakų atskirti, nulupti, sudėti į nedidelį kepimo indą, apšlakstyti aliejumi, uždengti folija ir kepti 220C orkaitėje apie 20min, kol česnakų skiltelės taps auksinės spalvos (vis pasižiūrim, kad nesudegtų!).
    Puode, išlydyti sviestą, berti susmulkintus svogūnus, čiobrelius ir kepinti kol svogūnai suminkštės. Sudėti keptų ir šviežių česnakų skilteles. Sudėti susmulkintas bulves, užpilti sultiniu ir virti kol bulvės ir česnakai suminkštės. Sutrinti sriubą blenderiu, supilti grietinėlę, įdėti druskos ir pipirų. Patiekti užbarsčius parmezano sūrio.

    Skanaus :)

Autorius: http://skonisirkvapas.blogspot.com

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 3 vienetai česnakų (galvos)
  • šiek tiek čiobrelių
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 200 mililitrų grietinės (35%)
  • 1 litras sultinio (vištienos ar daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reiks 15-20 skiltelių česnako, nulupti (papildomos 2 galvos).

    3 galvas česnakų atskirti, nulupti, sudėti į nedidelį kepimo indą, apšlakstyti aliejumi, uždengti folija ir kepti 220C orkaitėje apie 20min, kol česnakų skiltelės taps auksinės spalvos (vis pasižiūrim, kad nesudegtų!).
    Puode, išlydyti sviestą, berti susmulkintus svogūnus, čiobrelius ir kepinti kol svogūnai suminkštės. Sudėti keptų ir šviežių česnakų skilteles. Sudėti susmulkintas bulves, užpilti sultiniu ir virti kol bulvės ir česnakai suminkštės. Sutrinti sriubą blenderiu, supilti grietinėlę, įdėti druskos ir pipirų. Patiekti užbarsčius parmezano sūrio.

    Skanaus :)

Autorius: http://skonisirkvapas.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų