Duoną supjaustyti riekelėmis, tada apvaliomis, dviejų dydžių sausainių formelėmis išspausti apskritimus. Apkepinti juos iš abiejų pusių aliejuje, įtrinti česnakais ir plonai aptepti garstyčių ir sviesto mišiniu. Ant viršaus užbarstyti susmulkintą dešrą ar kepenėles ir smulkiai kapotą kiaušinį arba petražoles. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek petražolių
2 valgomieji šaukštai garstyčių
1 vienetas kiaušinių
200 gramų dešros (arba keptos kepenėlės)
2 stiklinės aliejaus
100 gramų sviesto
1 vienetas duonos (juoda, kepaliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Duoną supjaustyti riekelėmis, tada apvaliomis, dviejų dydžių sausainių formelėmis išspausti apskritimus. Apkepinti juos iš abiejų pusių aliejuje, įtrinti česnakais ir plonai aptepti garstyčių ir sviesto mišiniu. Ant viršaus užbarstyti susmulkintą dešrą ar kepenėles ir smulkiai kapotą kiaušinį arba petražoles. Skanaus!