• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų dešros (arba keptos kepenėlės)
  • 2 stiklinės aliejaus
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas duonos (juoda, kepaliukai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Duoną supjaustyti riekelėmis, tada apvaliomis, dviejų dydžių sausainių formelėmis išspausti apskritimus. Apkepinti juos iš abiejų pusių aliejuje, įtrinti česnakais ir plonai aptepti garstyčių ir sviesto mišiniu. Ant viršaus užbarstyti susmulkintą dešrą ar kepenėles ir smulkiai kapotą kiaušinį arba petražoles. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų dešros (arba keptos kepenėlės)
  • 2 stiklinės aliejaus
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas duonos (juoda, kepaliukai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Duoną supjaustyti riekelėmis, tada apvaliomis, dviejų dydžių sausainių formelėmis išspausti apskritimus. Apkepinti juos iš abiejų pusių aliejuje, įtrinti česnakais ir plonai aptepti garstyčių ir sviesto mišiniu. Ant viršaus užbarstyti susmulkintą dešrą ar kepenėles ir smulkiai kapotą kiaušinį arba petražoles. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų