• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas česnakų
  • 50 gramų paprikų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 100 gramų jautienos (rūkyta filė)
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 100 gramų pievagrybių
  • 20 gramų jelapenų
  • 1 vienetas pieno
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 10 gramų mielių (šviežios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš mielių, cukraus ir pieno paruošti masę ir palaikyti keletą minučių, kad pakiltų. Miltus sumaišyti su žiupsneliu druskos, pilti į tešlą, dėti sviestą ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir 15min. Laikyti, kad pakiltų. Paskui dar gerai išminkyti ir iškočioti apskritimą.

    Tešlą dėti ant riebalais išteptos skardos.

    Supjaustyti jautienos filė plonais griežinėliais ir dėti ant tešlos. Pomidorus nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sluosnioti ant tešlos, su pievagrybiais, paprika. Baigiant sluosnioti ant viršaus barstyti pipirus, supjaustyta česnaką, sutarkuotą sūrį.

    Dėti į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200 laipsnių temper., ir kepti apie 30 min.

    SKANAUS!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas česnakų
  • 50 gramų paprikų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 100 gramų jautienos (rūkyta filė)
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 100 gramų pievagrybių
  • 20 gramų jelapenų
  • 1 vienetas pieno
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 10 gramų mielių (šviežios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš mielių, cukraus ir pieno paruošti masę ir palaikyti keletą minučių, kad pakiltų. Miltus sumaišyti su žiupsneliu druskos, pilti į tešlą, dėti sviestą ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir 15min. Laikyti, kad pakiltų. Paskui dar gerai išminkyti ir iškočioti apskritimą.

    Tešlą dėti ant riebalais išteptos skardos.

    Supjaustyti jautienos filė plonais griežinėliais ir dėti ant tešlos. Pomidorus nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sluosnioti ant tešlos, su pievagrybiais, paprika. Baigiant sluosnioti ant viršaus barstyti pipirus, supjaustyta česnaką, sutarkuotą sūrį.

    Dėti į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200 laipsnių temper., ir kepti apie 30 min.

    SKANAUS!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų