• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai avienos
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 2 vienetai citrinų
  • 100 gramų migdolų (malti)
  • 300 mililitrų rūgpienio
  • šiek tiek pipirai (juodieji)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai avienos
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 2 vienetai citrinų
  • 100 gramų migdolų (malti)
  • 300 mililitrų rūgpienio
  • šiek tiek pipirai (juodieji)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti gabaliukais, svogūnus supjaustyti žiedais, citriną - griežinėliais ir viską išmaišyti bei sudėti likusius komponentus. Marinuoti 1 - 2 dienas. Kepti ant karštų žarijų.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų