• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų krevečių be kevalo
  • 0.5 vieneto paprikų (geltona)
  • 2 vienetai agurkų
  • 6 vienetai pomidorų pastos (geriausia vyšniniai)
  • 4 lapai salotų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 skiltelė česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų (sultys)

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų krevečių be kevalo
  • 0.5 vieneto paprikų (geltona)
  • 2 vienetai agurkų
  • 6 vienetai pomidorų pastos (geriausia vyšniniai)
  • 4 lapai salotų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 skiltelė česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų (sultys)

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, taip pat supjaustykite salotas, juostelėmis - agurkus. Krevetes apkepkite įkaitintame aliejuje. Česnaką susmulkinkite. Visus paruoštus produktus sudėkite į lėkštę išklotą salotų lapais, apšlakstykite aliejumi, citrinų sultimis, pagardinkite druska bei pipirais.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų