Prieš pradėdami kepti voveraites, užkaiskite puodą ryžiams ir virkite juos įprastai, kaip nurodyta ant jūsų naudojamų ryžių pakuotės. Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę, paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites. Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname. Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių. Viską dedame į lėkštes ir ragaujame. Skanaus!
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
3/5 stiklinės ryžių
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė voveraičių (šaldytos)
3/4 stiklinės grietinėlės
šiek tiek kiaulės šoninės (šviežia)
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prieš pradėdami kepti voveraites, užkaiskite puodą ryžiams ir virkite juos įprastai, kaip nurodyta ant jūsų naudojamų ryžių pakuotės. Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę, paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites. Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname. Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių. Viską dedame į lėkštes ir ragaujame. Skanaus!