Tortilijas apibarstome vaniliniu cukrumi ir ant jų vienodu sluoksniu sudedame persikus (galima paįvairinti ir kitais vaisiais bei uogomis). Apibarstome tarkuotu šokoladu, perlenkiame ir kepame iš abiejų pusių, kol šokoladas ištirps. Patiekiame su vaniliniais ledai. Skanaus!
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
400 gramų persikų (pjaustyti)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
4 vienetai tortilijos
200 gramų baltojo šokolado (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tortilijas apibarstome vaniliniu cukrumi ir ant jų vienodu sluoksniu sudedame persikus (galima paįvairinti ir kitais vaisiais bei uogomis). Apibarstome tarkuotu šokoladu, perlenkiame ir kepame iš abiejų pusių, kol šokoladas ištirps. Patiekiame su vaniliniais ledai. Skanaus!