Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti kubeliais supjaustytą svogūną. Kai jis šiek tiek suminkštės, suberti nuluptą smulkintą obuolį ir kepti kol jis suminkštės. Kepant pagardinti citrinos žievele bei šlakeliu sulčių. Baigiant kepti sudėti virtas pupeles, pomidorų padažą, pagardinti prieskoniais. Skanaus ! Mišrainė skani ir šilta ir šalta. Šis patiekalas puikiai tinka Kūčių stalui.
Autorius: Akwa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas obuolių (didelis)
2 stiklinės pupelių (virtos)
1 vienetas svogūnų (didelis)
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti kubeliais supjaustytą svogūną. Kai jis šiek tiek suminkštės, suberti nuluptą smulkintą obuolį ir kepti kol jis suminkštės. Kepant pagardinti citrinos žievele bei šlakeliu sulčių. Baigiant kepti sudėti virtas pupeles, pomidorų padažą, pagardinti prieskoniais. Skanaus ! Mišrainė skani ir šilta ir šalta. Šis patiekalas puikiai tinka Kūčių stalui.