• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (MANTINGA mielinė)
  • 200 gramų kumpio (rūkytas)
  • 180 gramų grybų
  • šiek tiek raudonėlių
  • 200 mililitrų grietinės (liesa)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų sūris (fermentinis ar/ir mocarela)
  • 0.5 vieneto paprikų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (MANTINGA mielinė)
  • 200 gramų kumpio (rūkytas)
  • 180 gramų grybų
  • šiek tiek raudonėlių
  • 200 mililitrų grietinės (liesa)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų sūris (fermentinis ar/ir mocarela)
  • 0.5 vieneto paprikų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą iškočiokite ir palikite šiltoje vietoje apie 30 min. Tešla išklokite kepimo formą pateptą riebalais, o dugną kelis kartus subadykite. Į dubenį sudėkite nusunktus grybus, daržoves, susmulkintus žalumynus, kubeliais supjaustytą kumpį, prieskonius, berkite vos vos druskos ir išmaišykite. Tada sukdėkite viską į indą su tešlą. Kiaušinius išplakti kartu su grietinėle ir šmaišyti tarkuotu sūriu(vietoj grietinėlės galite naudoti grietinėlės sūrį). Užpilti šiuo užpilu pyragą. Tartą pašauti į 180 - 190°C temp. orkaitę 30 min.

Autorius: Natalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų