INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (marinatui)
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
- 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
- 0.5 kilogramo kiaulės nugarinės (ar sprandinė)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visas marinato sudedamąsias dalis ir apie tris valandas marinuokite mėsą. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.
Autorius: Saulė
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (marinatui)
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
- 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
- 0.5 kilogramo kiaulės nugarinės (ar sprandinė)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visas marinato sudedamąsias dalis ir apie tris valandas marinuokite mėsą. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.
Autorius: Saulė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI